Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer of Amazon Camping Tent Quiz

0
Amazon Quiz Time 8AM – 12PM | Today’s All Correct Answers of Amazon Quiz

Hey Silentlooters, Hope You’re enjoining Our Services Previously We Have Posted About How to Get Eyeglasses In Just ₹8, Did not Read ? Visit & Grab The Offer, Free Recharge Tricks

About Amazon Quiz — Amazon Is Doing Daily Quiz For His Customers Chance to Get free Goodies Everyday by Playing Amazon Quiz And New Winner Prize,

They Will Ask 5 Different Questions And There will Be 4 Option Below Of Questions

1 Option Will Be Right You have to Choose Right Answer In All 5 Questions To Successfully Participate In This Amazon Quiz,

if you’ll provide Any incorrect solution You’ll Bs Disqualify from That Quiz And you may’t take part And next day once more you may participate, right here. I’ll offer every day Quiz answer that will help you just See The answers From right here And choose That solution In Amazon quiz and you’ll Be participate

Amazon Quiz Winner – This Amazon Quiz Winner Will Be Announced On Last Date Of The Month And Will Be Posted On Amazon Website/App Also I’ll Update Winner List On My Website That You Can easily Check You Have Selected Or Not


How to Play Amazon Daily Quiz!

  1. This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store Or Download Here – Download

Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

  • Scroll Down Below On Home screen & You WillSee “Amazon Quiz Time Daily” Banner  

 

  • Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

  • Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All Of this Questions.
  • After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners.
  • I’ll Suggest You To Participate In This Quiz Daily, And All right Answer And You’ll Be Eligible For This Quiz, And Quiz Winner Will Be Announce On End Of Month.


Amazon 16 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 16 April
  • Prize — Camping Tent
  • Winner Announcement — 30 May
  • Total Number Of Prizes —

Join Our Telegram Channel To Get All Free PayTM cash Tricks , Loots , Amazon Deals Instantly Join Now

1. The Special Olympics World Summer Games 2019 took place from March 14-21. Which country was it hosted in?

Answer — UAE

2. David Dhawan is set to release a remake of his 90s film Coolie No.1, starring son Varun Dhawan. Who is the lead actress cast opposite Varun?

Answer — Sara Ali Khan

3. The smallest bone in the human body is found in the fingers.

Answer — False

4. India recently launched the South-Asian Centre of the International Rice Research Institute (IRRI). Where can you find the IRRI headquarters?

Answer — Philippines

5. Which city has been titled as the ‘cleanest city in India’ as part of the Swachh Survekshan 2019 survey?

Answer — Indore



Amazon 14 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 14 April
  • Prize — iPhone Xr
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Number Of Prizes —

Join Our Telegram Channel To Get All Free PayTM cash Tricks , Loots , Amazon Deals Instantly Join Now

1. Which scientist developed the algorithm which
helped capture the first—ever image of a black
hole?

Answer — Katie Bouman

2. The Phayeng village is recently tagged as
India’s first carbon-positive settlement. Which
state is it located in?

Answer — Manipur

3. Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different
terms for a _.

Answer Father

4. The amount of electronic waste is growing
rapidly. The world’s largest e-waste recycling
center was recently opened in which of these
cities?

Answer — Dubai

5. 14th April is celebrated as ‘Ambedkar Jayanti’,
the birth anniversary of BR Ambedkar, known
as the architect of the Indian constitution. He
was also independent India’s f‌irst _. Fill in
the blanks

Answer — Law minister



Amazon 12 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 12 April
  • Prize — ₹100 Pay Balance
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 100 Only

Join Our Telegram Channel To Get All Free PayTM cash Tricks , Loots , Amazon Deals Instantly Join Now

Q1: Which iconic figure of Greek mythology causes people to turn to stone?

Answer — Medusa

Q2: Which famous Indian cricketer has been appointed as the latest chairman of the ICC cricket committee?

Answer — Anil Kumble

Q3: Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Answer — True

Q4: How old is the oldest known living person in this year?

Answer — 116

Q5: Archana Kamath is associated with which sport?

Answer — Table Tennis



Amazon 11 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 10April
  • Prize — Blaupunkt party speakers
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 1 Only

Q1: Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer — Beethoven

Q2: Where is Fort William located?

Answer — Kolkata

Q3: Rabindranath Tagore won the Nobel prize for Literature. Which of the following are NOT written by him?

Answer — Meghadutta

Q4: The term ‘Mankading’ has been in the news recently. Which field is it associated with?

Answer — Sports

Q5: Which Indian sportswoman recently had a Barbie doll designed to look like her, as part of Barbie’s ‘role model’ program?

Answer — Dipa Karmakar



Amazon 10 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 10April
  • Prize — Redmi 6 Pro*
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 1 Only

Amazon 10 March Quiz Answers

1. If you open your mouth wide, you will see a fleshy piece of tissue hanging like a pendulum. It is above your tongue at the back. What is this elongated, hanging structure called?

Answer – Uvula

2. The first fully solar-powered airport in the world is in India. Where will you find it?

Answer – Kochi

3. Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May, 2005, and they declared it as their National Science Day. Which country was it?

Answer – Switzerland

4. The Pentium chip was produced by USA’s Intel Corporation n 1993. But an Indian engineer is popularly known as being the ‘Father of the Pentium Chip’, for his contributions towards its development. Who is it?

Answer – Vinod Dham

5. Alia Bhatt won the 2019 Filmfare award for her work in Raazi. The actor who played her husband, also won a Filmfare award for ‘Best Supporting Actor’ for Sanju. Who is the actor?

Answer – Vicky Kaushal

        



Amazon 9 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 9 April
  • Prize — Apple Smart Watch
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 1 Only

Q1. The freezing point of water is 0 degrees Celsius. What is it’s freezing point in
Fahrenheit?

Ans- 32 degrees Fahrenheit

Q2. The chef’s hat is a significant part of the attire worn by many cooks. What is this type of long hat called?

Ans- Toques blanches

Q3. The Zero Mile Stone is a pillar built by British during the Great Trigonometrical Survey of India in 1907, considered to be the center of India. Which city is it located in?

Ans- Nagpur

Q4. Rakesh Sharma was the first Indian to go to space. When asked by the then PM Indira Gandhi what India looked like from spaces, his response was _. Fill in the blanks.

Ans- Saare Jahan Se Achcha

Q5. 2019 will see the 7th season of the Pro Kabaddi League in July where teams will battle for the title of winner once again. Which team is the current champion who won the tournament in 2018?

Ans- Bengaluru bulls

        



Amazon 8 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 8April
  • Prize — ₹10,000 Pay Balance
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 5 Only

Q1. Water can exist in the solid, liquid, and gaseous state at the same time.

Answer — True

Q2. Chetan Bhagat has announced that he is releasing a new non-fiction book in May. What is the title of the book?

Answer — India Positive

Q3. The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?

Ans — France

Q4. Water was first discovered on the moon by NASA’s Moon Minerology Mapper. The mapper was sent into space on a spacecraft sent by which country?

Answer — India

Q5. Couples celebrate a silver anniversary for 25 years of togetherness. If they celebrate a crystal anniversary, how long have they been together?

Answer — 15 Years

Read Also — ₹150 Cashback Om ₹300 Shopping



Amazon 7 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 7 April
  • Prize — iPhone Xs*
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 1 Only

1. Each year, 7th April is celebrated as the ‘World Health Day’, and marks the anniversary of the World Health Organization (WHO). When was the first World Health Day celebrated?

Answer — 1950

2. WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Answer — Polio

3. Which of these is a first-aid procedure that is used to dislodge food or another object from a person’s airway when they are choking?

Answer — Heimlich manoeuvre

4. Who is credited with developing the first successful Polio vaccine?

Answer — Jonas salk

5. The 2018 Nobel Prize in medicine was awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Answer — Cancertherapy



Amazon 2 April Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 2 April
  • Price — Fitbit Lonic Smartwatch*
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 1 Only

1. Molten rock that erupts out of a volcano is called Lava. What is it called when it lies under the Earth’s crust?

Answer – Magma

2. Convectional, orographic and frontal are all types of __. Fill in the blanks.

Answer – Rainfall

3. India’s top-ranked badminton player and Olympic silver-medalist PV Sindhu became the first woman to co-pilot this aircraft at the Aero India 2019 air show. Which aircraft was it?

Answer – Tejas

4. The Indian word ‘chuddies’ (underpants) was recently added to the Oxford English dictionary.

Answer – True

5. Mukesh and Nita Ambani’s son Akash Ambani recently tied the knot. Who did he get married to?

Answer – Shloka Mehta



Amazon 30 March Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 30 March
  • Price — Bose Home Speaker 500*
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 1 Only

1. In zoology, herpetology is the study of reptiles and amphibians. What does ornithology focus on?

Answer – Birds

2. An atom is made of 3 subatomic particles – a proton, a neutron, and an electron. A proton carries positive charger and a neutron carries negative charge. True or False?

Answer – False

3. The Pacific Ocean is the largest on the planet. Which ocean is the smallest?

Answer – Arctic Ocean

4. The book ‘Big Egos, Small Men’ is written by a former law minister of India. Who is the it?

Answer – Ram Jethmalani

5. It is said that the carvings at the Edakkal Caves were made by man during the Stone Age. Where are these caves located?

Answer – Kerala



Amazon 29 March Quiz Answers 

  • Amazon Today Quiz — 29 March
  • Price — ₹50,000
  • Winner Announcement — 30 April
  • Total Prizes — 1 Only

1. Where can you find the smallest bone in the human body?

Answer – Ear

2. When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer – Rhythm and blue

3. In which year was Microsoft established?

Answer – 1975

4. A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Answer – Butterfly or Moth

5. What is the currency of Sweden?

Answer – Krona



How To Play !

  • Go to Amazon App Click On Quiz Banner
  • Press Start Button to Play
  • Wait till Monthend For Quiz Winners

Contest Terms and Conditions
The QuizTime (“Contest”) is introduced and made available to you with the aid of Amazon supplier services personal restricted (“ASSPL”/ “Amazon”). Please examine those phrases and conditions (“T&Cs”) before coming into the contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. Those T&Cs are similarly to the Amazon.In conditions of Use to that you agree with the aid of the usage of the Amazon.In website or mobile/pill application or mobile web site thereof (together hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

 

You want to fulfil the subsequent eligibility standards to enter the contest: (a) You ought to be an person criminal resident of the Republic of India; (b) You should have set
India as your cutting-edge usa in your account settings on Amazon.In; (c) you’ve got a billing deal with in the territory of India; and (d) You have to be of an age
18 years or above at the time of access into the contest.
Our personnel, their immediate family individuals (spouses, home companions, mother and father, grandparents, siblings, kids and grandchildren), and our associates, advisors, marketing/Contest groups aren’t eligible to enter the contest.
 

Join Telegram Channel   Join WhatsApp Channel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here